HAFTANIN ŞIK VE RÜKÜŞLERİ (4)

Merhabalar. ilk olarak bizi takip eden değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. yorumlarınız bizim için önemli hiç çekinmeden kimliğinizi belirtebilirsiniz. Bu arada bazı arkadaşlarımız bize soruyor dedikodu işine girecekmisiniz? diyorlar.  HAYIR kesinlikle girmeyeceğiz.. Biz dedikodularla değil yaptığımız işlerle biryerlere gelmek istiyoruz ve geldiğimize de inanıyoruz. İnsanların özel hayatına burnunu sokanlara'da karşı bir ekibiz. Bu haftada habersiz çektiğimiz fotoğraf sahiplerinden özür dileriz umarım bize kızmıyorlardır. Buyrun haftanın şık ve rüküşleri. Hepinizi çok seviyoruz. iyi eğlenceler diliyoruz.

                                                     HAFTANIN ŞIKLARI





Nez Yheng : Hoş ama sıradan..
Nez giyim konusunda zevkli ona diyecek birşey yok ama çok basit giyiniyor. Mesela o saç hiç yakışmamış. Kemer giyim tarzınla alakasız bileğine takmış olduğu o kocaman cisim ne bizde çözemedik. Skin+shape idare eder göbeğindeki tattoo hoş görünüyor. Çizmeleri giyim rengiyle uyumlu. Biraz daha zevkli giyinmesini tavsiye ediyoruz.

10 üzerinden 6














Merve Mandel : kıyafet gayet güzel..
merve gerçekten güzel giyinmiş zaten hep güzel giyinir hiçbirzaman rüküşler bölümüne girmeyecek bir isim bu kız. giyimiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Skin+Shape güzel. ama o paltonun kenarlarındaki o dikenlerde ne? :S . Bu kadar güzel giyinmiş ama daha güzel bir saç seçebilirdi çok sade olmuş. uçuk renkler merveye yakışıyor bu şekilde devam etmesini isteriz. 

10 üzerinden 7













Sidelya Quartz : Tek kusuru boyu..
Sidelya'nın kıyafeti çok sexy. Saçları güzel, küpeleri de çok güzel. Ayakkabıları çok hoş durmuş kıyafetinle uyumlu. hani şöyle bir baktığınızda bir kusur bulamıyorsunuz. ama o boy neydi ya... 2M vardı sanırım. Ne zevk alıyorlar bu kadar uzun boyla anlam veremiyoruz. oysa ki biraz kısaltsa boyunu daha çekici olacak.

10 üzerinden 8














Serap Beyaz: Bu kız moda'dan anlıyor..
Serap kendi tarzını yaratmış.. Püsküllü pantolonu gerçekten dikkat çekici. Şöyle bir baktığımızda diğer avatarlardan farkını anlayabiliyoruz. Saçları giyim tarzına uyumlu. SL de bu tarzda avatar ilk kez gördük diyebiliriz. Modayı yakından takip ediyor olmalı. bu şekilde devam etmesini tavsiye ederiz. En azından diğer avatarlardan farkı olur.  Ama ten rengini ruh gibi değil de normal bir şekilde olsaydı dahada güzel olabilirdi diyoruz ve bu haftanın EN ŞIK BAYANI seçiyoruz.







                                                 

                  HAFTANIN RÜKÜŞLERİ








Didem Lomes : Hiç yakıştıramadık
Didem genelde çok hoş giynirdi ama bu kıyafetiyle bizi hayal kırıklığına uğrattı.. O pantolon da ne ?  SL İlk kurulduğundan beri satılıyor ve alan olmuyor bile Didem nasıl almış hayret ediyoruz. Kemer ne alaka ? giyim tarzınla o kemer olmamış  kırmızı sırıtmış. Saç çok basit ve rengi kötü. Ayakkabısı güzel. Skin+shape çok tatlı ama dediğimiz gibi o giyim tarzını değiştirmeli biran önce.

10 üzerinden 5











Serap Bookmite : Omuzları ve kolları kaslı..
Erkek shape kullanıyor olmalı.. Eldivenler dikenli  free'den almış olmalı çünkü çok saçma bir şekilde. O gözlükler sana hiç yakışmamış yüzün bebeksi bir şekilde olsa olabilir ama senin yüzün biraz farklı dudaklar kocaman gözler kocaman vs vs .. yani olmamlış serap. Herşeye rağmen Saç ve ayakkabıları çok hoş..

10 üzerinden 4














Prettywoman Serrta : Bu tarz kıyafet herkese yakışıyor ama sana neden yakışmamış? . Çünkü Shape ayarları biraz anormal bacaklar kalın bel ince , boynun kısa, basenler geniş. Biraz ayar çekmeni tavsiye ederiz. Ayakkabılar çok güzel ve çeketinde öyle. Umarım diğer haftalarda seni şık bir şekilde görürüz diyoruz.. ve üzülerek

10 üzerinden 3 veriyoruz

















Meryransa : Noel anne style..
Meyransa bizi şaşırttı gerçekten bu kıyafeti yılbaşı gecesi giymiş olsaydı bir sempatisi olurdu ama şubata gireceğiz neredeyse. Acaba yılbaşı gecesi eğlenceden sonra offline olup birdaha giremedi mi çok merak ediyoruz. Bugün Bizim objektifimize yansıyan görüntüsü bu. Ne yazık ki HAFTANIN EN RÜKÜŞ bayanı..

10 üzerinden 2










HOŞGÖRÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Dreamy Magazin Ekibi 






25 yorum:

Adsız dedi ki...

haydaa meyransa rüküşmü :SSSSSSS

Didem Lomes dedi ki...

tşk ederim arkadaşlar. Herzaman şık olmak için uğraşmaz insan bazende farkındalık yaratıp rüküş olmak lazım.Ama bu arada moda konusundaki engin tecrübelerinize cemil ipekçiyi aratmayan bakış açınıza hayran kaldım LOL. Harkikasınız :D:D:D

Didem Lomes dedi ki...

hı bir de soyadım z ile yazılmıyor Lomez değil Lomes türk dili ve edebiyatı ile ilgili bir blog açığ ilk sizin gafları yayınlayacağım söz veriyorum :D

Adsız dedi ki...

ya cumartesi yayınlıyordunuz neden geç kaldı bakam söyleyin çabuk :D Dün gece 12 ye kadar bekledim yayınlansında bakayım diye :D

Adsız dedi ki...

Yav ne güzel hatun bunlar hepsi şık maşallahhhhhh

Adsız dedi ki...

MerYransaaaaaa :D :D Rüküş olmuş ahauauaahuhuaağsdofjansildfanisldknafd

Adsız dedi ki...

Evet şimdiki yazacagim yorum gercekten üstüne alinmasi gereken kisilerin alinmasi gereken konudur. Biliyorsunuz SL Dreamy Magazin blogu cikmaktadir(dreamymagazin.blogspot.com). Reklamini da yapmadan gecmiyorum :D Evet gelelim bu haftaki şık ve rüküşlere :

Şık seçilen kişimiz Serap Beyaz :) Serapla bir derdimiz yok tabi... isteğen istediğini giyer eder. Kimisinin bütcesine göre giyinir kimisi cani sıkılır başka giyinir.. Neyse bu felsefeyide gecelim..

Türk SL Giyim Yaratici Giz Seorn'nun sanırım Haziran aylarında çıkardığı Gizza HotHeaded(ekte linki bulabilirsiniz) birçok Giz severler tarafindan alınmış giyilmiştir. Saçlar genelde LoQ ile takviye edilir. Modayi en az 6 ay önceden takip etmeyi yazabilen, SL de bu tarzda avatar ilk kez gördük yazabilen sevgili magazin ekibine Sevgilerimi, Saygilarimi iletiyorum :D Lütfen biraz daha farkındalığın farkında olunuz.

https://marketplace.secondlife.com/p/GizzA-HotHeaded-Outfits/2349086

Neverlander

Adsız dedi ki...

beyenmedim sl çok güzel giyenen bayanlar var

Adsız dedi ki...

en şık bayan moda'dan mı anlıyo? :)) dikkat çekicimi ben zomlamam bile bence rüküşş :)

Adsız dedi ki...

sen anlamıyosun moda işinden...

Adsız dedi ki...

sevgili didem turkce hocasi sanirim adindaki tek harfin hesabini sorarken kendisininde bir harf hatasi yaptiginin farkinda degil sanirim acacagi turk dili ve edebiyati ile blog da once kendi yaptigi harf hatasini yayinlarsa seviniriz

Adsız dedi ki...

ahaha gecen sene moda olup satilmis bir kiyafeti outfit olarak giyen birine "modayi takip ediyor" demek, sanki kendisi cok anliyormus gibi.

Adsız dedi ki...

hehehhe yahu ne kadar çok seviyorsunuz siz sl de hır gür çıkartmasını :) relax arkadaşlar azıcık eğlenin, biraz da resmin tamamına bakmaya gayret edin, sabitlenmeyin bir açıdan bakmaya, bu çocuklar harika bir iş yapmış ben tebrik ediyorum, sayelerinde güzel şeyler paylaşılan bir site sahibi olduk, ama sanırım sizin derdiniz hala başka :)) Allah akıl fikir versin vesselam :P

Adsız dedi ki...

güzel cevap nevarland :)

Lilith Tremor dedi ki...

ezgiye modadan anlamiyo diyen, ismini belirtmekten aciz cins. sen zaten modadan bi gram anlamayanlarin taklit blogunda yazilanlari takip ediyorsan baskalarini modadan anlamamakla suclayamazsin. önce bi ismini belirtte bu acizler senin yüklenmemis avatarini rüküs yapsin. ezginin prim tirnagi olamazsin sekerim. giy cicilerini de cik, bi bakalim sen misin anlayan? ismimi belirtmem ama ismini belirtenlere cemkiririm diyen zavalli.

Onur Core dedi ki...

Arkadaşlar yorumunuzu yayınladım ama biraz sakin olalım lütfen. eğlenmenize bakın boşverin ona buna laf sokmayı..

Adsız dedi ki...

karakalem taklit dediğin blog kendi blogunla kıyaslıyorsan sen göz doktoruna git hic alakası olmadıgını daha iyi görürsün aciz dedigin kişilerin taklit olarak gördügün blog a yorum yazdıgına göre sende takiptesin demek ki buda güzel:DD dikkatini cekerim burada taklit dediğin blog daki gibi şahıslarla ilgili dedikodular ve karalamalar yok:))bir gün seni de görmek isteriz bu sayfada:)) -

Adsız dedi ki...

lilithi malsın onu biliyoruzda mallığına madalyada arama boşuna.

Adsız dedi ki...

ehueuhe az sakin olun ya ne kıskanc hatunsunuz siz xD şık rüküş farketmez reklamın ıyısı kotusu olmaz mahalle arasına cevırmıssınız burayı elınızden gelse sac bas yolacaksınız puhahaha :D

Adsız dedi ki...

ahahahahha bu liliyle ezgin her b%ka maydanoz olmak zorundamı ya :D Bi defolun gidin burayı temiz bırakın lan. ne sanıyonuz siz kendinizi bu ne hava be iki kezban geçmiş pc başına prenses sanıyolar kendilerini haysire. Görende bu dingilleri haber yaptılar sancak:)

Adsız dedi ki...

Altı üstü şık ve rüküş yani nedir bu hırçınlık, saldırganlık ? güzel bir site çalışan herkesin emeğine sağlık. Bu arada son yorumu yazan arkadaşa katılıyorum sl de kendini beğenmişlik, bilmişlik, küçük dağları ben yarattım havaları boşuna...sadece avatarlarınızdan ibaretsiniz:)

Unknown dedi ki...

şık ve ruküş sayfamızda amacımız kimseyi üzmek ve hakaret etmek değildir. bunun bir oyun oldugunu düsünerek değişik birşeyler yapmak istedik ama buradaki yorumlardan anlıyorum ki bu sayfayı bahane ederek sahsi saldırılarla yorumlar yapılmış bu yorumları silip bir daha hakaret olan yorumlar yayınlanmayacaktır

Lilith Tremor dedi ki...

cok uzatmicam ben bu blogu pek okumuyorum, ezginin demesiyle girdim baktim yoruma cevap verdim. sonra da burayi unuttum takip etmedim, ama ezgiden duyduguma göre bi kendini bilmez sacma bi yorum yapmis ve ben görene kadar silinmis. ve tabi ki anonim. kendisinden cok rica ediyorum bi gelsin de bana kendi ismiyle yazsin bi onlari. o kadar cesaretli olsun. gercekten bekliyorum o kisiyi bir an önce. biz de biliriz anonim yorum yazip haddini bilmeyenlerin cemkirmelerinden uzak durmasini. ama bana dil uzatacak kisi de önce ismini belirtebilmeli. cok sakin yazdim :p lütfen bu yorumum yayinlansin ki cidden o kisi de görüp yazabiliyosa gelsin bana yazsin.

Adsız dedi ki...

MADEM OKUMUYON NE GİRİP YAZIYON GEÇ BU AYAKLARI WUHAHAHAHHA

Adsız dedi ki...

erkek shape kullanmıyorum !!!

Yorum Gönder

Dreamy Magazin Yorum Denetleme