HAFTANIN ŞIK VE RÜKÜŞLERİ (5)

Merhabalar. Cumartesi günleri yayınlanması gereken şık ve rüküşler RL işlerimizin yoğunluğundan dolayı hep bir gün sarkıyor bunu en kısa zamanda telafi edeceğiz. Şimdi gelelim şık ve rüküşlere Her hafta olduğu gibi bu haftada ilgi çekici oldu. Umarım kırılmazlar bize. Dreamy Magazin ekibi olarak Herkese saygılarımızı sunar ve iyi eğlenceler dileriz.

                                                      HAFTANIN ŞIKLARI





Su Rage : Güzel giyinmiş ama çok zayıf..
ilk olarak saç'tan başlayalım. Güzel ama sıradışı denecek kadar değil yani çoğu avatarlarda aynı saç mevcut. Skin-shape güzel ama çok zayıf olduğunu düşünüyoruz biraz daha tabir-i caizse ''etli, butlu'' olsa daha güzel olacak.Kemeri çok güzel püsküller ayrı bir hava vermiş. Bilezikleri rengarenk çok havalı duruyor. Ağzındaki sigarayı kullanmasın bizce yakışmamış..    Kıyafetine diyecek yok güzel ama o tattoo'lar çok abartı. Bot güzel kıyafetinle uyumlu olmuş.

10 ÜZERİNDEN 6

















Suzan Oxygen: Tam bir hanımefendi..
Suzan çok farklı giyinmesede şık denilebilecek kadar güzel giyinmiş elbisesi vücut hatlarını güzel göstermiş. Ceketi'de yakışmış. Tam bir hanımefendi gibi olmuş . saç seçiminde biraz daha özen gösterse daha iyi olur bizce . Ama ayakkabıları çok basit hiç yakışmamış bunun altına daha güzel bir topuklu giyebilirdi.

10 üzerinden 7















Beril Kohime : Kıyafeti çok şık...
Beril güzel giyinmiş kıyafetin leopar desenleri çok hoş görünüyor ve vücut hatlarını çok güzel göstermiş. Saçları güzel en azından ten rengine uyumlu ve stili hoş. Küperleride çok güzel. Ama ne yazık ki sl de çoğu arkadaşımız ayaklarını ten rengine uyduramıyor ayaklar beyaz ama ten rengi esmer. Lütfen buna biraz dikkat edelim.

10 ÜZERİNDEN 8










Venuss Breen : Harika giyiniyor..
Venuss gerçekten kalite giyinen biri. Ne zaman görsek hep şık hiçbir zaman rüküş halini görmedik ve duymadık. Kendi stilini yaratan Venuss yıllardır hep şık tebrik ediyoruz kendisine.. Şimdi gelelim saçlara; Tek kelimeyle çok güzel ve farklı bir stil. kıyafetide bizden tam not alıyor. çizmeleri kıyafete uyumlu ki önemli olanda uyumlu olması. kucağındaki köpek çok şirin ve  ayrı bir hava vermiş. Fazla söze gerek yok zaten farkını sizde bir bakışta anlayacaksınız.Ama her güzelin bir kusuru olduğu gibi Venuss'ün de bir kusuru var oda boyu 2.5M sanırım.  Venuss bu HAFTANIN EN ŞIK kızı olmayı başarıyor..

10 ÜZERİNDEN 9






                                                 HAFTANIN RÜKÜŞLERİ





Detya Crystal : Biraz daha özen..
Detya normalde güzel giyinen biri ama neden böyle kendini çirkinleştiriyor anlam veremiyoruz. Saçların stili güzel ama rengi berat esmer tene o renk gider mi ? Bizce gitmez. Sapkası yakışmamış yakışmadığınla kalmayıp editlenmemiş saçlar şapkanın üstüne çıkmış. kıyafeti güzel çizmeleride güzel. Ama biraz daha kendine özen gösterse çok şık bir bayan olacak.

10 üzerinden 5

















Elinz Easterwood: Çok soluk giyiniyor..
Elinz neden böyle yaşlı gibi giyiniyor hiç anlam veremiyoruz. Oysa biraz daha canlı renkleri seçse ne güzel bir avatarı olacak. skin /shape güzel saç da güzel. paltolon çok kötü durmuş üstündeki bluz'un rengi ve desenleri çok kötü, ayakkabısı hiç hoş değil free gibi duruyor.

10 ÜZERİNDEN 4












Elifsuu : O pantolon da ne öyle?
Elifsuu çok saçma giyinmiş o pantolonu newbiler bile giymez yüksek bel moda oldu bir ara ama hem yüksek bel hem ispanyol paça saçmasalak birşey olmuş ve bacak şeklide bu pantolon için değil hatta hiçbir pantolon için değil. Ayakkabılar çok iğren. Ama skin-shape-saç güzel o yüzden en rüküş olmaktan kıl payı kurtuluyor...

10 üzerinden 2











Zeynep Brune : Ne oldu sana böyle zeynep?
Zeynep çok şık giyinmesede yinede rüküş giyinmiyordu yani en azından en rüküşler bölümünde yer alacak biri değildi ama bu hafta bizi hayal kırıklığına uğrattı. Skin + Shape berbat, saç berbat kıyafet bebat, ayakkabılar berbat, Neden böyle giyiniyor acaba depresyonda mı yoksa avatarını başkası mı kullanıyor? ..  Uzun lafın kısası bu haftanın EN RÜKÜŞ KIZI ne yazık ki zeynep.

10 ÜZERİNDEN 1










Hoşgörünüz için teşekkürler
DREAMY MAGAZİN EKİBİ (D.M.E)













14 yorum:

Adsız dedi ki...

ZEYNO HEP RÜKÜŞTÜ Kİ

Adsız dedi ki...

bu elifsuu sanırım non stop da ceo mu mng mi ne sanırım demi öyle biliyorum ben. ama harbi rüküşmüş

Adsız dedi ki...

vEnuss ya kadınım number one herzman :)

Adsız dedi ki...

venuuss bence çok sık değil torpille en şık seçilmiş

Adsız dedi ki...

Venus bence hakediyor.. SL de gözüme çarpanlardan biridir. Şık, çekici ve seksi :P

Adsız dedi ki...

ben artık haftanın şıkları ve rüküşleri yerine burada ki sataşmaları izliyorum çok eğleniyorum :)) Ama yine de seçimler yerinde olmuş söylemeden geçemedim. Fakat bence detya en rüküşe daha bi uygunmuş Zeynep'le kıyaslarsak :P Venusum her zaman süper valla torpil diyen kişinin aklına şaşarım çooook kıskanmış belli ki ..

Adsız dedi ki...

artik eskisi gibi deil sl şık insan bulmak zor herkes pacoz gibi gezio venus hep şık gezenlerden bence

Adsız dedi ki...

venus den baska şık tanimam.. o bir idol

Adsız dedi ki...

venusun çizmelerini beyenmedim daha kaliteli olabilirdii...

Adsız dedi ki...

Yaa Venusum her zaman bir numaraydi zaten:) bence site sahibi biraz gecikti:)
Venus optum tatlim;) ebru Melson:D

Adsız dedi ki...

uhahah elinz hep öle amaaa

Adsız dedi ki...

zeynebe büyüh haksizlik yapilmis bence, hele berile bakinca o siklar arasinda zeynep rükuslar? tuhaf bi secim...sahsi kanaatim adaylar icinde en sik Suzan :)

Adsız dedi ki...

Elifsu o tipe girmek icin cokmu ugrasmis acaba :D tipe bak aq :D

Adsız dedi ki...

elifsu güzel giyinirdi ama hamile olduğu için bu şekilde giyinmiş sanırım

Yorum Gönder

Dreamy Magazin Yorum Denetleme