HAFTANIN ŞIK VE RÜKÜŞLERİ (2)

Merhaba arkadaşlar. Her cumartesi haftanın ŞIK VE RÜKÜŞLER'ini seçiyoruz. Bu haftadaki isimlerde gayet iddalı. Daha öncede söylediğimiz gibi resimlerini habersiz çektik umarım hoşgörürler bizi.


                                                        HAFTANIN ŞIKLARI





Jimena Josephina: jimena kırmızı elbiseysiyle dikkatleri üstüne çekiyor. erkekler tıpkı kırmızı bayrağı gören boğa gibi jimena'nın peşinden koşuyor : ) . Saç skin+shape on numara ama o siyah çeket herşeyi bozuyor :S . çeket ve elbise zıt tarzda. hatta elbisenin üstüne hiçbirşey giymese bile olurdu. Bu arada o sert bakışlarını biraz daha sempatik yapmasını tavsiye ediyoruz.

10 ÜZERİNDEN 6 İle haftanın şıkları arasında yer alıyor















AhuSu Hoffnung: AhuSu ilginç kıyafetiyle objektiflerimize yakalandı : )  skin güzel ama shape için aynı şeyleri söyleyemeyeceğiz. sarı saçı ve mavi gözleri ile sıradan SL bayan avatarlarından pek farkı Yok . Siyah gömleği çok hoş olmuş altına giydiği transparan tayt vucut hatlarını ortaya çıkarmış, çizme ile konsept bir giyim tarzını yakalamış ve tattoo'su avatarına sade bir güzellik vermiş.


10 ÜZERİNDEN 7 ile ahu şıkların arasında yerini alıyor












Ebruu Abeyante : İşte örnek alınacak bir giyim tarzı. ilk olarak Skin+shape ve saç ebruyu sıradanlıktan çıkarmış. Giyim renk uyumu süper. yanaklarındaki pembe allık da şirin bir hava vermiş. Botları tarzına uygun çoraplarıda öyle. ama içine giydiği kahverengi giyisinin desenleri de ne öyle 80'lerden kalma bir hava vermiş. biraz daha genç işi bir desen seçebilirdi diyoruz.

10 ÜZERİNDEN 8













Duru Erin : Şimdi geldik haftanın en şık bayanına.. Duru öyle bir giyinmiş ki SL'de bu şekilde bi avatar görmek pek mümkün değil. Saç + Skin + Shape Mükemmel. Küpeleri çok hoş. Bu kız baştan aşağı harika!. renk uyumununu çok iyi tercih etmiş, bu yılın moda renkleri uçuk renkler. Fazla söze gerek yok aslında sizde inceleyince bizim  yorumlarım az bile gelecek size. Ama bir kusuru gözümüzden kaçmadı. ayakları vücut teninle uyumlu değil : )

10 ÜZERİNDEN 9 İLE HAFTANIN EN ŞIK BAYANI









                                                        HAFTANIN RÜKÜŞLERİ





Figen Poleni : Figen bizi hayal kırıklığına uğrattı. saç demode skin+shape demode. giyisi idare eder denilebilir. Ama o sütyen gibi şey de öyle:S biraz daha farklı birşeyler giyebilirdi.

10 ÜZERİNDEN 5 veriyoruz















Osqe Quartz : özge bu haftanın şıkları arasında yer almasını isterdik çünkü kıyafeti fena değil. Ama bir boy vardı görmeliydiniz 2.5m.. boylarını çok uzun yapmaktan ne anlıyorlar acaba merak ediyoruz.
çizmeleri çok sıradan eldivenler de öyle. eteğinin arkasından görmeliydiniz sanki beline çeket bağlamış gibiydi. makyaj ve kolyesi giydiği kıyafetiyle alakasız. 

10 ÜZERİNDEN 4 VERİYORUZ














Armina Emor : ilk olarak o kolye çok kötü olmuş ve saçlar çok sıradan. kıyafeti rüküş ötesi..  ama skin ve shape iyi sayılır. Ayakları teninin rengiyle uyumsuz rengini ayarlamayı bilmiyor belli.

10 ÜZERİNDEN 3 

















Fem Destiny : 2008 tarihli üye olmasına rağmen giyinmesini öğrenememiş. kırmızı gömlek sofra bezi gibi , göbeğindeki tattoo sakızlardan çıkan tattoo 'lar gibi. etek idare eder. saç erkek saçı , skin shape berbat halde. ayaklar ayakkabıdan fırlamış edıt çekememiş. Biri şu kıza giyim konusunda ders vermeli : )

10 ÜZERİNDEN 1 ile haftanın EN RÜKÜŞ bayanı seçiyoruz

16 yorum:

Adsız dedi ki...

şık bayanlar da haftanın birincisi seçilen Duru Erin i tebrik ediyorum gercek skin sahep ve kiyafet harika aksesuarlar ayakkabı ve canta hepsi tam bir uyum icinde gelelim haftanın en rüküş bayanına Fem Destiny 2008 li olmasina ragmen hala giyim tarzı berbat dusunuyorum da nasıl bir elestiri yapabilirm diye ama hic bir sey gelmiyor aklıma:S:S umarım en kısa zamanda kendine çeki düzen verir komik gorunuyor:)

Adsız dedi ki...

lan siz bu işten bi gram anlamıyosunuz bari anlıyomuş gibi yazmayın
bu aviler güzelse banu alkan da şık o zaman

Adsız dedi ki...

ashksbkjdbsd yaa o değil de fem destny ne ölee :D

Adsız dedi ki...

şu avatarları daha yüklenmeden çeken hayvan hanginizsiniz ?

Adsız dedi ki...

onurcum sende gayet eskisin fakat yüklenmemis avatar farkını hala anlayamıyorsun bknz:fem destiny ve joke buble..sana ne yapmalı acaba?

Adsız dedi ki...

Duru ve Ebruu iyi gerisi berbat :) En azından bir tarzları var

Adsız dedi ki...

Ebruu o botLarini cikar artik -,-

Adsız dedi ki...

Figen.. o sacdan midem bulandı artık arada cıkart bari kafan hava alsin :D

Adsız dedi ki...

Second lifede tarznı begendgm avatarlardn btanesi jimm'dir :D Fotoları cekdikten sonra biras ps uygulasanız fena olmaz avatarlari cirkinlestirmssiniz:) degisk ve güzel site<3 ama jimim daha güzel:P bkz:tattoo wonder

Adsız dedi ki...

emeğinize sağlık çok iyi iş çıkarmışnız

Adsız dedi ki...

jimena harikasın....

Adsız dedi ki...

sacma neresi SIK DURUNUN,?

Adsız dedi ki...

hepsi birbirinden güzel püpüpü masallah :D

Adsız dedi ki...

saka gibisin gercekten ^^ durunun üstündeki giysiler o kadar basit duruyor ki free gibi bu isten anlamıyorsun bence

Adsız dedi ki...

Sl modasından anlayan yerli yabancı pek çok mekanda ve yeni ürünlerin pek çok farklı kombinasyonunu gördükten sonra burdaki avatarlara şık demek korkunç derecede yalan söyleyebilme kabiliyeti ister doğrsu Yazık ya şık diyip kandırmayın şu insanları

Adsız dedi ki...

Duru sik?? Hemde haftanin Sikki? :D
o pantolonu nooblara verseniz giyermi acaba :))
Kim seciyorsa belli ki baya iyi anliyo bayan giyiminden, yoksa lastikli paca altina acik ve yüskek topuk yüksek taban giymis birini haftanin sikki secmezdi :))

Yorum Gönder

Dreamy Magazin Yorum Denetleme