HAFTANIN ŞIK VE RÜKÜŞLERİ(3)

Merhaba arkadaşlar. Normalde Cumartesi yayınlanması gereken haftanın ŞIK VE RÜKÜŞLER'i bloğumuzdaki bir problem nedeniyle yayınlanmadı. Gecikme için özür dileriz. Herzamanki gibi bu haftada iddalı isimler yer alıyor.Ve şunu belirtmek istiyorum Bazı arkadaşlarımız bizi eleştiriyor. Diyorlar ki torpil mi yapıyorsunuz.. Biz bu fotoğrafları habersiz çekiyoruz ve yayınlanasıya kadar da kimsenin haberi olmuyor. ve torpil kesinlikle söz konusu değil içiniz rahat olsun. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

                                                 HAFTANIN ŞIKLARI






Pacifica Renierd : Bu güzel kız objektifimizden kaçamadı. Sarı kıvırcık saçları çok yakışmış. İçine giydiği body biraz transparan ama yinede çok hoş olmuş. Üstüne giydiği siyah çeket yakışmamış daha renkli birşey giyebilirdi. Kırmızı kemeri güzel olmuş beyaz kotuyla uymuş ve Çizmenin rengine uyumuş. ama ne kadar renk uyumu olsada çizmenin modeli çok kötü :S eskiciden almış gibi.. Daha güzel çizme giyebilirdi. Bu arada tırnakları tırnak gibi değil de pence gibi duruyordu.

10 üzerinden 6















Laddy Mordly : Lady bu hafta gözlerimizi kamaştırdı!
daha önce yayımlamış olduğumuz haftanın şık ve rüküşleri bölümünde rüküş olan arkadaşımız bu hafta gerçekten çok hoş giyinmiş skin+shape+saç bizden tam not aldı. Kırmızı çeketi ve capri si ona çok yakışmış. zaten sarışınlara kırmızı tonlar yakışıyor bunun farkında olması güzel.Küperleri güzel seçim. çizmesi biraz basit. içine giydiği beyaz kıyafet de biraz sade.. Ve ne yazik ki yüzü yine bir garip :/     öpücük atıyormuş gibi dudakları ve çenesi biraz kalın. Düzeltmesini tavsiye ediyoruz.

10 üzerinden 7










Esma Popstar : Çoğu zaman şık olmayı başarıyor
Kıyafeti çok güzel ona diyecek birşey yok. bilezikleri kıyafetiyle uyumlu. çizmeleri de uyumlu buraya kadar herşey güzel. ama çok iri yapmış avatarını biraz daha minyon yapmasını tavsiye ediyoruz. saçları demode. alnına taktığı takı gayet hoş. ayrı bir hava vermiş esma'ya. koluındaki tattoo'da kibar ve göz yormuyor. yani şık denilecek görünümde.

10 üzerinden 8















Mely Coy : Asilliğin rengi siyah..
Geldik şimdi haftanın en şık kızına. Mely gerçekten kusursuz denilecek kadar güzel giyinmiş. siyah kıyafet beyaz tenine çok yakışmış. saçları ahenkle dans ediyor : ).  çeketi güzel. boynundaki kıravat'da yakışmış. kemeri de uyumlu. Çizmeleri dikkatimizi çekti parmakları dışarıda çok farklı bir stil yaratmış kendine. skin+shape çok iyi.                             kadınsı kıvrımlara sahip bir avatar. Lakin o yanağındaki pembe allık yüzünün güzelliğini bozmuş sanki. Uzun lafa gerek yok herşey ortada :)

10 üzerinden 9 ile Haftanın En Şık Bayanı olmayı başardı..








                                                        HAFTANIN RÜKÜŞLERİ








Caprice Bowenford : Çok basit giyinmiş..
Caprice bizi hayal kırıklığına uğrattı açıkcası. Sürekli şık görürdük ne oldu bu kıza bizde anlayamadık. sanki rüküş olarak yayınlayalım diye giymiş gibi:S Üstüne giydiği sarı kıyafet hiç hoş değil ve desenleri çok saçma. altına giydiği kot idare eder. ayakkabıları iğrenç. Skin + shape+ Saç çok güzel. yani üstüne güzel birşeyler giyseymiş şıkların arasında yer alabilirdi.

10 üzerinden 5














Sanem Abeyante : Her siyah asalet değildir.
İlk önce pantolonundan başlamak istiyorum texture ile modifiye edilmiş zincirlerle kemerlerle süslenmeye çalışılmış bir pantolon ne kadar güzel olabilir ki sculpt yok sadece text bu. ve tarzına pek olmamış. başlı başına rüküş işi. çizmeleri fena değil. ceket güzel. skin shape sıradan. takılar fena değil

10 üzerinden 4












Ysemin Brandi : yasemini az çok tanıyorsunuzdur.
Kendisi Dreamy Magazin ekibimizdedir. Ysemin geçenlerde bir club açılışına bu kıyafetle geldi ve resimini çektiğimizden haberi bile yok : )
Ekibimizde olması rüküş olmayacak anlamına gelmiyor. üstüne giydiği siyah bluz hoş ona diyecek birşey yok. beline taktığı o 80lerden kalma şey de ne :S ve o pantolon nasıl birşey.. Yırtıklar içinde ve oda free gibi. altına giydiği ayakkabıyı newbieler giyer mi acaba çok merak ediyoruz : ) . skin+shape çok kaliteli o yüzden en rüküş olmaktan kıl payı kurtuluyor..

10 üzerinden 3













Melissa ( Karameel ) : Gizemli olmaya çalışıyor ama becerememiş
Saçı yüzünün yarısını yok etmiş sadece bir gözü görünüyor. üstüne giydiği kıyafeti sanırım ''Ne alırsan 1 linden''den almış. Pantolon ispanyol paça :S kemer obje değil texture elindeki eldiven ne alaka. ayakları da 13 numara sanırım o kadar ufak yani. tattoo çok göz yorucu boş yeri neredeyse yok.

10 üzerinden 2 ile haftanın En Rüküş Bayanı

21 yorum:

Adsız dedi ki...

ahaa en sonunda:D Beklemekten şizofren oldum

Adsız dedi ki...

mely coy sl nin her zaman şık olan bi kızı zaten hakketmis haftanın şık ı olmayı tebrikler:D:D:D

Adsız dedi ki...

bi hafta bunu bekledim cok egleniyorum , secimler gayet yerinde olmus evet kızlar biraz daha ozenli olun artık takiptesiniz :P yalnız Mely cidden her zaman cok iyi daha kotu halini gormedim

Unknown dedi ki...

:DDD vay ortak senden hic bi sekilde kacıs yok anladım:)) bundan sonra zor görürsün böle rüküş beni:PP haftanın şıkı mely coy gercekten de şık bi kız tebrikler MELY :))

Adsız dedi ki...

Mely'immm... O benim canımm zaten :) Her zaman şıktır benim Melyim :) Tebriklerrr canımmmm... Neverlandtannn öpücüklerr... muahhhh canım

Onur Core dedi ki...

Özellikle seni takip edeceğim ysemin : )

Adsız dedi ki...

ehüeühühü alemsiniz yaw

Unknown dedi ki...

aboww ortak hic işin yok mu senin:D o zaman her hafta rukuslar da yer alıcam demektir:PP

Onur Core dedi ki...

: ))

Adsız dedi ki...

bence ladyy en şık olmalıydı

Adsız dedi ki...

ya banane benide çekin isimsizkız :D

Adsız dedi ki...

Mely gerçekten güzelmiş ama kusursuz

Adsız dedi ki...

esmayı kim şık yaptıysa onun zevkine etmek isterdim :)))

Adsız dedi ki...

lolisimmm melym super şık gorunuyorsun muahh..ortimee de tatli opucuk muahh ohh tatli...canan admiral

Unknown dedi ki...

oy oy ortim bitanem seni buralarda görmek ne güsel:DD

Lya Macpherson dedi ki...

Melymm her zamankii gibii yaa süper süper süperr

Forewer Dream SL MaqaZine <3 =)

Adsız dedi ki...

Bu liste Sadece Tr adasına takılanlar mı giriyor ?? Cok iyi giyinenler,daha güzel kombin yapanlar var bu slde. :)

Yazan: Sanem Asteria

Onur Core dedi ki...

Sanem hanım sadece TR adasında takılanlar değil butun türk adalarında geçerli : )


--------------------------------------------------
Lya teşekkürler : )

Adsız dedi ki...

mely şıkmış gerçekten

Adsız dedi ki...

neye göre sınıflandırıyorsunuz çok merak ediyoruz

Adsız dedi ki...

HAHAHA MELİSSA RÜKÜŞ :p

Yorum Gönder

Dreamy Magazin Yorum Denetleme