VAZGEÇİLMEZ MEKANIMIZ TÜRKİYE

                                                              TÜRKİYE

Merhaba arkadaşlar. Bu makalemizde Yıllardır ayakta dimdik durmayı başaran Türkiye'yi kaleme alacağız. Bazılarının ilk gözünü açtığı yer, bazılarının ilk giydiği kıyafet , bazılarınında partneriyle ilk tanıştığı yer...vb.  Türkiye bizim ilk göz ağrımız ve vazgeçilmez yerimiz. çoğumuzun online olduğunda ilk uğrayacağı yer. hiçbirşey yapmasak bile öylece durup Radyo Türkiye'yi dinlemek bile zevk verici.

TÜRKİYE
Türkiye'nin yeni şekli ay yıldız oldu ve isimine yakışır bir hale geldi. boğaz köprüsüde bir harika gerçeğini pek aratmıyor. kumsal görüntüsü sıcak bir ortam yaratıyor. aşırı build olmadığından göz yormuyor ve lag pek olmuyor. Türkiye adası Owner'ı ve builder'i Uniq Xeno elinden gelen tüm güzellikleri insanlarımıza sergilemektedir. gerek deal,zyngo , gerekse Radyo Tr sayesinde eğlencenin tadını çıkarıyoruz. Türkiye adası hepimizindir ve değerini bilmek lazım diyoruz ve bu haftadaki makalemize noktayı koyuyoruz. Dreamy Magazin Ekibi olarak Uniq Xeno'a teşekkür ediyoruz.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

türkiyemin taşını toprağını öpeyim yaaa

Adsız dedi ki...

Türkiye son zamanlarda bozdu ama mng,ceo,helper,dj olayı güzeldi

Adsız dedi ki...

Türkiye ya söylenecek bişi varmı tek kelimeyle mükkemmel bir yer beni sl'le bağlayan yer. düşünüyorumda tr olmasa düşünsenize ne kadar sıkıcı bir yer olur sl bizi temsil eden türkiyeyi teşekkür ederim

Adsız dedi ki...

1 kişi bile olmasa sıkılmadan durabileceğim tek yer tr

Adsız dedi ki...

50 yaş üstü malların ortamı :d

Adsız dedi ki...

en güzel vakit geçirdiğim yer

Adsız dedi ki...

şarkılara bayılıyorum ama dj olsa daa iimi olcak ki

Adsız dedi ki...

şu an türkiyedeyim :D Kızları kesiyorum kızlar bana pas vermiyor neden acaba

Yorum Gönder

Dreamy Magazin Yorum Denetleme