HAFTANIN ŞIK VE RÜKÜŞLERİ (6)

Herkese merhaba arkadaşlar. Her hafta yayınlamış olduğumuz haftanın şık ve rüküşleri bu hafta da bomba gibi. Çok yakında şık ve rüküşler erkekler bölümü de açacağız şu an çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Ve şunu söylemeden geçemeyeceğim bazı arkadaşlarımız şık ve rüküşlerde kişisel sebepleri karıştırdığımızı ve torpil yaptığımızı idda ediyor. Biz kendi ekibimizde yer alan yasemin brandi yi bile rüküş yaptık var mı bundan öte.. Kesinlikle böyle şeyler aklınızdan geçmesin bizim için herkes eşittir. Şimdi size iyi eğlenceler buyurun haftanın şık ve rüküşleri..

                                               -HAFTANIN ŞIKLARI-






Sirenetta Rae: Renk uyumunu yakalamış ilk olarak dikkat ettiğimiz skin ve shape sıradışı olmasada gayet güzel. Saçı ten rengine uyumlu. Çantası da kıyafetile uyum sağlamış hani şöyle baktığımızda sırıtan birşey yok ama biraz dazla açık giyinmiş tamam vücut hatları yerinde ama bunu sergilemeninde bir anlamı yok bizce. Ve o ayakları kalıbına göre çok ufak sanırım 20 numara falan olmalı. Ayakkabıları da kıyafetinle uyumlu yani birkaç kusur dışında güzel bir avatar.

10 üzerinden 6


















Evaa Lisa : Üniforma yakışmış.Çantası ve çizmeleri ile renk uyumunu yakalamış zaten önemli olanda bu renk uyumunu yakalamak bazı arkadaşlarımız güzel giyniyor ama o renk uyumunu bir türlü yakalayamıyor. Skin gayet güzel ama shape için aynı şeyi söyleyemiyeceğiz omuzlar geniş erkek omuzu gibi bel ince, bacaklar kalın. biraz dengesiz olmuş.

10 üzerinde 7













Hermione Xute : Farklı bir stil...
Hermione arkadaşımızı bir çoğumuz tanır sürekli farklı giyisileriyle dikkatimizi çeker.Saç güzel skin güzel ama shape için aynı şeyleri söylemek mümkün değil çok zayıf ve orantısız vücut ölçüleri var. Giymiş olduğu kıyafet gayet hoş ama amerikan bayrağı desenli giyisisi pek hoşumuza gitmedi. Ama herşeye rağmen farklı bir stil diğer avatarlardan farkını ilk bakışta anlayabiliyoruz.

10 üzerinden 8













Caprice Bowenford : Geçtiğimiz haftalarda rüküşlerin arasında yer alan Caprice bu hafta bizi şaşkınlığa uğrattı. Gayet şık olmuş. Saç gerçekten çok güzel yan profilden de çekmek isterdik saçını görmeniz için. Kıyafeti Gizza sanırım ama şunu biliyoruz ki Gizza ownerları türk ve çok başarılı gerçekten emeğe saygı duymamız gerekiyor. Konuyu saptırmadan geri dönelim. Caprice bu sefer şıkların arasında yer almakla kalmayıp Haftanın En Şık kızı seçildi..

10 üzerinden 9









                                           
                             -HAFTANIN RÜKÜŞLERİ-








Desire Eleonara: Desire güzel giyinmiş saçları 10 numara Skin ve Shape de güzel giymiş olduğu kıyafet basit değil ama farklı bir stil de değil ikisinin ortası olmuş. Ama o bacaklar da ne öyle:S sadece 1.3M bacak boyu sl de kızlar kendini böyle At gibi yapmaktan ne zevk alıyorlar anlayabilmiş değiliz. Bizden tavsiye biraz bacaklarını kısaltsın bu şekilde komik çünkü..

10 üzerinden 5
















Mu Core : O saçtan kurtul artık mu..
Mu'yu ilk görenlerin gözüne batmaz çünkü kıyafetleri güzel ama artık klasikleşti  hep aynı saç aynı skin ,shape . Hiç mi sıkılmıyor acaba merak ediyoruz. İnsanın canı sıkılınca çıkar bi alışveriş yapar yeni ne çıkmış ne olmuş bakar mu sanırım sıkılmış artık belli. Kurtul arık eskilerden envanter yenileme vakti gelmiş.


10 üzerinden 4








Gamze Naidoo : Basit giyinmiş. Saç çok sıradan, Giymiş olduğu kıyafet sanırım gift.. Gift değilse bile linden verip aldıysa yazık. Ama skin.shape'den kurtarıyor gayet güzel. çizmeleri de kıyafetine uyum sağlamış. Kendine biraz daha özen göstermesini tavsiye ediyoruz.


10 üzerinden 3



















Zuzu Mcdonnell: Hiç yakıştıramadık..
zuzu neden bu kadar rüküş yapmış kendini bir türlü anlayabilmiş değiliz. O kıyafeti eskici den mi almış acaba.. o kemer ve ayakkabıların rengi ne alaka. Saçı çok kötü. skin, shape sıradan ama yinede güzel. Çok fazla uzatmadan ve kalp kırmadan bu haftanın En Rüküş Kızı olarak zuzu yu seçiyoruz..











DRMY MGZN

18 yorum:

Adsız dedi ki...

Caprice şok şık bir kız değil bence kesin torpil var neden böyle yapıyorsunuz anlayabilmiş değilim. rl sl herşeyde mi olacak bu torpil

Adsız dedi ki...

zuzunun tipe gel gellllllllll

Adsız dedi ki...

secen kisinin zevkine hayran olmamak elde degil :)

Adsız dedi ki...

Caprice o basenlerle gemiye çarpsa gemi batar zuhahahahah!! Onuuur gozlerin mi bozuldu tehdit mi alıyorsun artık :D olmamııış olmamıııış bizimle değilsiniz kızlar, yok bu hafta şık falan sayfayı yenileyin kimse okumadan :D:D

adsız dedi ki...

Mu nun tipe gel mu hiçmi avatarına bakmıyorsun kızım sen o shape o skin o saç yapıştı üzerine yıllardan beri aynısın iğrenç bir avatar bence...Mu bu avatarıyla aynı ömer çelakıl a benziyor..ömer çelakılda bakımsız saçlar taranmamış hep aynı mu da öyle zuhahahah

Adsız dedi ki...

oylamı kimler tarafındna yapılmış acaba ?

CApriCE dedi ki...

basenlerime laf atanlara bak burdada polemik yasamıcam sizlerle konusun durun emin olunki hic umrunda degilsiniz guzelin cekemeyeni cok olurmus öpuldnz cicisler ahahah D: aSAAsdd :P

Adsız dedi ki...

zuhahhaahh

Adsız dedi ki...

ne olur saka yaptik bu hafta diyin :)) nedir bunlar ya? hani aralarinda bi tane söyle bakilacak bi avatar olurda digerleri arada kaynamis der insan :)) hele hele o harmoninin tipi nedir öyle yaa ve siklar arasinda, yok yok kesin saka yapiyor site sahipleri :D

Adsız dedi ki...

Hermione haftanin rükusuda secilsem olsun yeterki benim de adim sitede gecsin diye giyinmis sanki ama ise bak siklar arasinda yuahahahahahaha

Adsız dedi ki...

Tüm yazılanlara kesinlikle katılıyorum :) sanırım çok tutucuyum bu konuda ama deneyeceğim değişmeyi. Tşk ederim uyarı eleştiriniz için.
Mu Core

Adsız dedi ki...

kız mu sen bu hallere düşecek insanmıydıNNNN

Adsız dedi ki...

ya şu sl de istediğiniz kişiye sorun bir kişi en şık seçilmeye haketmiş desin ben bu sl li bırakıtım. ZEHRA DEVİN

Adsız dedi ki...

HERŞEY BİR YANA YASEMİN VE CEREN ÇOK MU ŞIK ? MERAK ETTİM SADECE. HANİ KENDİLERİ ŞIK OLURDA MİLLETİ ELEŞTİRİR DİYECEĞİM DE KENDİLERİNİ BİR GÖSTERSİNLER GERÇEKTEN MERAK ETTİM. ONUR CORE SEN DE ÇOK MU ŞIKSIN? SENİ TR DE KAÇ KEZ GÖRDÜM SENDE ÇOK ŞIK DEĞİLSİN BİKERE

Unknown dedi ki...

ben kendi adıma konusayım hic de şık degilimdir:)) çok fazla da sevmem öle üst baş degiştirip sl de gezinim oyun içersinde birşeylerle ugrasmak daha çok hoşuma gider ama merak ettiysen ıme yaz gelirim yanına tanısırız:))

Unknown dedi ki...

he unutmadan geçmiş rukuşlara bakarsan orda beni de görebilirsin:)))

Adsız dedi ki...

@mu sen agir basliligin ve hanimefenliginle zaten yeterince harikasin avatarda rukus oluversin :)

Adsız dedi ki...

Sadece komik...:)

Yorum Gönder

Dreamy Magazin Yorum Denetleme