HAFTANIN ŞIK VE RÜKÜŞLERİ ( 7 )

Bu hafta Şık Ve Rüküşler'in 7. bölümünü yayınlıyoruz.  Birbirinden güzel arkadaşlarımız gayet iddalı. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim  bu hafta rüküş bulmakta zorlandık o yüzden bu hafta şıklar arasında rüküş seçimi gibi bir şey yapacağız. Belki çok şaşıracak belki çok kızacaksınız. Her zaman söylediğimiz gibi hoşgörünüz için teşekkür ederiz. Buyurun Haftanın Şık ve Rüküşlerine..

                                                     - HAFTANIN ŞIK BAYANLARI -






Ceyda Avium: Saçı gayet güzel. Üstüne giydiği mavi giyisi'nin kesimi hoşumuza gitti farklı bir seçim olmuş. Beyaz eteği mavi'nin altına yakışmış. çizmeleri güzel. Bilezikleri de hoş durmuş. Shape 2.5m anladık ki çoğu kızlar devasal boylu olmak istiyor. Skin çok esmer photo shop ile ten rengini açtık. Ayrıca kullanmış olduğu a.o demode bunuda dip not düşelim dedik. Ama herşeye rağmen hoş denilebilecek biri

10 üzerinden 6
















Cirkinperi Resident : Giyim olarak hoş görünüyor. Pantolonu biraz daha style birşey olsa daha iyi olurdu sanki. Üstündeki beyaz bluz çok yakışmış ve elindeki sigara objesi de gayet hoş durmuş. Gelelim kusurlara. Ayakları 9 numara sanki ufacık kalmış ve saçı kafasına büyük gelmiş yüzü kaybolmuş..

10 üzerinden 7

















Gülsemin Melodie : Gülsemin arkadaşımızın giyimi gayet hoş. sanırım hazır outfit almış paket halinde. Ama yakışmış. Saçları çok hoş ve sade bir kolye güzelliğine güzellik katmış saçındaki gözlük de ayrı bir hava vermiş gülsemine. Bilezikler giyisiye uyumlu. Çizmeler biraz kaba olmuş ama yinede hoş.Mini etek gayet güzel ama etek yerine siyah tayt veya daha style birşey giymiş olsaydı haftanın en şık bayanı olarak bloğumuzda yer alacaktı.

10 üzerinden 8













Biricik Capelo : Gelelim Haftanın En Şık kızına..
Biricik gerçekten kaliteli bir şekilde giyinmiş. Çizmeleri ,çeketi. ve bluzu bir konsept içinde. Eteği gayet güzel bu renklerin içinde sırıtmayan bir renk. Saçı fena değil. Skin ve Shape güzel ne aşırı nede basit tam standart. Şunu belirtmek istiyoruz her zaman çok objeler ,scupltlar , süsler ,püsler vs vs. Şık olmak için bunlar gerekmiyor. Sadece tek dikkat etmeniz gereken nokta doğru yerde ve doğru seçimler yapmak. çok fazla çaba sarf edip kendinizi yormayın....










                                                         -HAFTANIN RÜKÜŞ BAYANLARI-








Desire Lyric: Desire sanki acele giyinip çıkmış gibi...
emery den giyinmiş ama demode artık giyiside biraz obje veya sculpt olmalı. Çok basit giyinmiş. Saçı fena değil, Ayakkabıları giyisiye uyumlu ama hiç hoş değil. Skin ve Shape güzel. Giyimine biraz daha dikkat etmesini öneriyoruz.


10 üzerinden 4



















SiyahVe Beyaz: Sanki erkeklikten kadınlığa(Travesti) dönüş yapmış gibi bir avatarı var.. Saçları erkek saçı gibi ve shape erkek gibi 3M boy var. Skin içinde aynı şeyleri söyleyebiliriz yüzü erkeksi. Giyimi konusunda Söylenecek birşey yok gayet güzel ve uyumlu giyinmiş ama o skin ve shape biran önce değişmeli..

10 üzerinden 3

















Ela Lavendel: ilk olarak saçından başlamak istiyoruz. alnı çok açık model olarak iyi ama hiç yakışmamış ve omuzlarını çok ince yapmış vucudunu orantılı bir şekilde düzeltmeli yüzü fena değil dikkatimizi mavi kolyesi çekiyor nazarlık gibi, takı uyumu hiç yok ceketini de hiç begenmedik  tamamen uyumsuzluk icinde. Ve shape bir garip bacaklar ayrık.


10 üzerinden 2












Masal Ah : Striptizci gibi giyinmiş..
Sexy olmak şık olmak anlamına gelmiyor ne kadar orasını burasını açsada bir şey değişmez sadece sl deki erkekleri(abazaları) etkiler. Giymiş olduğu gömlek iğrenç. Kemer free sanırım. Pantolon da tam bir felaket.. Skin ve Shape hoş ama biran önce giyimine çeki düzen vermesini tavsiye ediyoruz ve bu haftanın en Rüküş Kızı'nı seçmiş bulunuyoruz..








RESİMLER : ONUR CORE
RESİM YORUMLARI: YASEMİN BRANDİ,CEREN QUAN
DÜZENLEME VE YAYINLAMA: ONUR CORE


DREAMY MAGAZİN











13 yorum:

Adsız dedi ki...

BİRİCİK FAVORİ KIZIM NUMBER ONE ;)

Adsız dedi ki...

Masal normalde güzel giyinir be siz neden rüküş yaptınız ki hemen

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bence haksızlık yapmışsınız bu kızların hepsi birbirinden güzel

Adsız dedi ki...

HA HA HA KAMİLE LAN BUNLAR :d

Adsız dedi ki...

ceydanın giyisisi güzelmiş beğendim:D

adsız dedi ki...

Ela lavandel in tipe gel uzaylı gibi ahuahhahaha

Adsız dedi ki...

bencede hepsi gayet güzel çok saçma bi yorum olmuş :D ela lavandelin kıyafeti 2 mi alır güzel giyinmiş kız travesti gibi dediginiz siyahında avatarı sldeki en kadına benzer avatar :D amma garip değerlendirmeymiş

Adsız dedi ki...

bence yorumlar cok sacma. elestri degil hakaret iceriyor resmen. yorumcunun ozelligi sadece elestirmektir hakaret etmek degil. herkesin kendine gore bir zevki var. neden asagiliyorsunuz insanlari. birini travestiye digerini abazalara peskes cektiriyorsunuz.

Adsız dedi ki...

Rencide edici sözlerle magazinci olduğunu savunan ve kendi saçma sapan fikirlerini sunan sizler kaliteli olduğunuzu mu idda ediyorsunuz ? Sizeneki benim zevkimden giyinişimden sıfatınız ne makamınız ne ? arkadaşlarım göstermese umrumda olmaz bu magazin denen saçmalığınız ben kimsenin dikkatini çekmek için giyinmiyorum kendi zevkim neyse onu giyiyorum o gerzek zevkinize sokun bunları :) kendi çapınızda iyi eğlenmeler...

Adsız dedi ki...

bence kimse kimsenin giyim zevkini rencide edecek diğer magazinler gibi kelimeler kullanmıyor göze görünüşü sentezleyip yorumunu yazıyor abartmamak lazım bence.ayrıca burası çok hoş bir site ben Onuru ve çalışma arkadaşlarını tebrik ederim.

Onur Core dedi ki...

Teşekkür ederim : )

Adsız dedi ki...

travesti , striptizci , gözlükmü lazım gözünüze yalakalığın luzumu yok...

Adsız dedi ki...

kim kime yalakalık yapıyor anlayamadım hakikaten abartıyorsunuz bir kaç yorumu kimse kmsenin yaşamına namusuna laf attığı yok olayı nereye getiriyorsunu

Yorum Gönder

Dreamy Magazin Yorum Denetleme