SL'in En Eski Partnerleri


Herkesin bildiği gibi SL'de ilişkiler uzun sürmüyor. '' İşte bu aradığım kişi'' dediklerinizin partnerliği bile birkaç hafta veya birkaç ay sürüyor hatta aynı günde ayrılanlar bile var. Galiba sanal alem olduğu için böyle oluyor yada partnerler birbirlerini aldatıyor vs sebepler. Sonuçta bir gün mutlaka bitiyor. Ama öyle arkadaşlarımız da var ki yıllara meydan okuyor. Bunun bir formulü varsada bizlere açıklasınlar: )
 Çok güzel bir şey yıllarca birliktle sevgilerini paylaşmak. Bir müddet sonra aşk bitsede geriye saygı ve sevgi kalıyor...


1.Demi Placebo & Night Mavendorf
2.Frikita button & Ediz Moonwall
3.Prensius Edelmann & Deniz Edelmann
4.Duru Erin & Simurg Giha

Ufak bir araştırma sonucunda bu çiftlerimizi bulduk. başka var mı bu kadar uzun süreli ilişki açıkcası bilmiyoruz varsada onları da tebrik ederiz.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

sl de erkeklere güven yok. offline olduğun an hemen başka kızlara sulanıyorlar. gerçi rl de de farklı değil:((

Adsız dedi ki...

formulu şu arkadaşım.partnerine saygı duyacaksın

Adsız dedi ki...

ahhhh ah aşk diye bir şey varmı yaa

iSiMLi dedi ki...

''Ama öyle arkadaşlarımız da var ki yıllara meydan okuyor.'' bu tanıma uymayan Deniz Edelmann, güzel konunun içinde eğrelti durmuş sırıtmış olmaması gereken biri. arkadaşınız falan mı ondan mı koydunuz anlamadım. güzel konu mundar olmuş.

Adsız dedi ki...

benim burda bildigim en uzun süreli ilişki ediz moonwallın ondan sonrada simurg geliyor digerleri ne alaka anmaladım galiba muhabir jesti olmuş Lol ;)

Adsız dedi ki...

hmm merhaba arkadaşlar :) uzun ilişkinin sırrı diye birşey yok :) seviyorsan ve karşılık bulduysan.. bırakma sadık ol aradığın şey karşında duruyor olacak:)
birde bir sorun oldugu zaman soru sormasını bilmek gerekir... önce dinle karşındakini, sonra kızacak birşey varsa öyle kız.. yada rahatsız oldugun şey neyse ima etme direk söyle.. herşey açıkca anlasılır oldugunda akılda soru işareti kalmadığında..birde özr dilemesini bildiğinde herşey çok güzel :)
ben Night Mavendorf Allah gönlünüze göre hayırlı kişilerle karşılaştırsın sizi :)beni karşılaştırdı ve güzel bi 3 yıl paylaştım hala paylaşıyorum :)

Adsız dedi ki...

bu sitede zaten hep ayni isimler yaziyor
lisa ve yasar, iki ay önce 500günlerini kutladilar slde binlerce insanlar var ama bu magazinde hep ayni isimler okunuyor
biraz daha yaratici olun yaa

Onur Core dedi ki...

Önerileriniz bizim için önemli. Ne gibi bir yaratıcılık istersiniz onu anlayabilmiş değilim ?

Yorum Gönder

Dreamy Magazin Yorum Denetleme