Yeni Bİr Sanal Dünyaya Ne Dersiniz ?



Alternatif bir sanal dünyaya ne dersiniz?


Merhaba,

Second Life ve benzeri sanal dünyalar toplumumuz tarafından önemli bir biçimde benimsenerek uzun yıllardır kullanılmaktadır.

Bu duyuru;Second Life tarzında yeni ve alternatif olası bir grid projesinin hem nabzını ölçme hem de ön bilgi verme,gruplaşma çağrısını yapma amaçlıdır.

Başlangıç olarak Türk toplumuna daha sonra diğer toplumlara hitap etmeyi hedefleyen Open Simulator bazlı grid projesi için bilişim(sistem yönetimi,yazılım,tasarım,hukuk,sosyal medya vb.) alanından ve Second Life içerisinde sayabileceğimiz sanal mesleklere(ada yöneticisi,içerik yaratıcısı,dj vb.) sahip çeşitli gönüllülerden ve sanal dünyaları sevenlerden oluşan bir grup kurma hedefi içerisindeyim.

Open Simulator projesini kullanarak oluşturulmuş gridlere örnek olarak;

Osgrid-> www.osgrid.org
Avination -> www.avination.com 

adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Eğer siz de böyle bir projenin Türkiye'de yaygınlaşmasına olanak sağlamak isterseniz,olası soru ve düşünceleriniz için benimle özel mesaj yoluyla veya e-posta adresi avatar@sanaldunya.net aracılığı ile iletişim kurabilirsiniz,arzu edenler www.sanaldunya.net adresinden e-posta listesine veya Second Life içerisinde Sanal Dunya grubuna da üye olabilirler.

Hoşça zaman geçirmeniz dileğiyle.

Vixen Heron

2 yorum:

Adsız dedi ki...

tamam da insanların sl den vazgeçeceğini sanmıyorum. sl herşeyi fazlasıyla sunmuş zaten. sl deki bütün türkler bir araya gelse sl in 10 da 1 ini yapayız. bazı şeyleri kabullenmek lazım
'BUĞRA

Adsız dedi ki...

nasıı yanii biri açıklayabilir mi

Yorum Gönder

Dreamy Magazin Yorum Denetleme