HAFTANIN ŞIK VE RÜKÜŞLERİ(1)

Merhaba arkadaşlar Dreamy Magazin'in özel bölümü olarak haftalık yayımlayacak olduğumuz Şık Ve Rüküşler Bölümünün ilk yayıdır. Hiç farkında olmadan resimlerini çektiğimiz arkadaşlarımız bize kızmaz umarım : )

                                HAFTANIN ŞIKLARI












Channel Skyher:  Bu haftanın şıkları arasında yer alıyor.
Minyon avatarıyla görenleri büyülüyor. Pembe ayakkabısı , eteği , ve çantasıyla gayet uyumlu giyinmiş .Ama çantası biraz daha ufak olabilirdi diyoruz.

                Channel Skyher: 10 üzerinden 7 veriyoruz
















Nehir Aries: giyim tarzı çok iyi ayakabılar'da uymuş saç+skin+shape çok iyi  ama koyu renkler yerine daha canlı renkleri tercih etseymiş daha iyi olurmuş. göbeğindeki o büyük yıldız pek hoş görünmüyor daha kibar tattoo'lar kullanmasını tavsiye ediyoruz.

              Nehir Aries 10 üzerinden 8 veriyoruz
















Lya Macpherson: Giyim tarzı kusursuz. Saç modeli ve rengi herşeyinle uyumlu olmuş konsept bir şekilde giyinmiş. Küpeleri çok hoş olmuş kıyafetine uyum sağlamış Kırmızı ruj dudaklarını ön plana çıkarmış çizmeleri'de giyimiyle uyumlu. ama bacakları biraz kalın inceltmesini tavsiye ediyoruz ve bu haftanın En şık bayanı olarak bu kızı seçiyoruz :)

              Lya Macpherson 10 üzerinden 9 veriyoruz










                                                HAFTANIN RÜKÜŞLERİ







Joke Bubble bizi şaşkınlığa uğrattı. Joked herzaman şık giyisileriyle ve skin+shape 'i ile dikkat çekerken bu fotoğrafdaki görüntüsüyle haftanın en rüküş bayanı oldu. Ayakkabı yok , Giyisi basit , saç demode ve datebase var :S . umarım ilerleyen günlerde kendine çeki düzen verir diyoruz.




     Joke Bubble 10 üzerinden 1 veriyoruz












Laddy Mordly giyisi olarak birşey demiyoruz ama saç,skin ve gözleri berbat! . Sürekli şık görmeye alışık olduğumuz ladyy bu haftanın rüküşleri arasında yer alıyor umarım ilerleyen haftalarda daha iyi şekilde görürüz.





          Laddy Mordly 10 üzerinden 2 veriyoruz














Lara Hema giyimi fena değil ama bu tarz giyisiler sl'in demode giyisileri eskiden olsa haftanın en şık bayanı ilan ederdik ama ne yazık ki bu haftanın rüküşleri içinde yer alıyor. Lara'ya Envanterini baştan aşağı yenilemesi gerekiyor diyoruz


              Lara Hema 10 üzerinden 3 veriyoruz












                                                             




Madamoiselle Sapphire ayakkabılarına, saçına , küpelerine diyecek lafımız yok. Ama o kıyafetiyle bizi newbie'leri arattırmıyor . çok basit ve ten rengine siyah kıyafet yakışmamış daha açık tonları tercih etmesini tavsiye ediyoruz. ve ne yazık ki madam'da haftanın rüküşleri arasında yerini alıyor

Madamoiselle Sapphire10 üzerinden 4 veriyoruz

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Wuhahaha ladyy o surat ne öyle :D

Adsız dedi ki...

o değilde joke'un tipe gel dfdsfsdfsdf

Adsız dedi ki...

eheeüehe süpermiş ya sevdim bunu :)

Adsız dedi ki...

sevdim ben bu siteyi moda konusunda iyi şeyler bekliyorum:) Merve Mandel

Adsız dedi ki...

yahu bu jokenin arkasında kocaman line var buna rağmen böyle paspal olabiliyorsa ben hiçbişi demiyorum yahu insan bakar biraz üstüne başına sözde modacı olcaksın müşterilerine örnek olman lazım puuu :S

Adsız dedi ki...

phoneix sornlarından biri bazen avi bu hal alabiliyor farkında olmuyorsun avin sana normal geliyor ama etrafndakilrt öyle görmüyor..jokeyede öyle olmuş bu hal görünüyr

Adsız dedi ki...

Yok be joke herzaman rüküş asdfasdfasdf

Adsız dedi ki...

ya rüküşlere baktım da hepsini tanıyorum harbidende rüküş alayı :P

Adsız dedi ki...

nehir aries yaaa idolüm:)

Adsız dedi ki...

joke dediğiniz kişinin avatarı yüklenmemiş snırım

Adsız dedi ki...

ula bunların alayı tipsiz be siz beni görün bi :D

Adsız dedi ki...

adını söyle de bilelim nasılmıssın:P

Adsız dedi ki...

peehh 10 üzerine 4 veriyormussunuz..önce bi sordunuzmu resmimi buraya koyabilirmisiniz diye?
cicilerimi giyim siz beni o zaman görün :)
dua edin size burdan resmimi babanizin potresi gibi yayinladiniz diye tazminat davasi acmiyorum, lindenleriniz yetmezdi valla. Hadi sevgililer gününe az kaldi iyi zamanima denk geldiniz. Rüküslerin kralicesi siziiii:)

Madam

Yorum Gönder

Dreamy Magazin Yorum Denetleme