Oyun Yüzünden Bebeklerini Unuttular!

Oyun Yüzünden Bebeklerini Unuttular!



Oyun tutkunu çift, sanal çocuklarını doyurabilmek için, gerçek hayattaki bebeklerini aç bırakıp ölüme terk etti.


Güney Kore’de 41 yaşındaki Kim Yoo-chul ve 25 yaşındaki eşi Choi Mi-Sun, neredeyse bütün günlerini bir internet cafede oyun oynayarak geçirip üç aylık bebeklerini aç bırakarak ölüme terk etti.

Çiftin ‘Second Life’ benzeri ‘Prius’ adlı bir oyunda Anima adlı sanal kızlarını büyütmek amacıyla gerçek hayattaki kızlarını evde açlığa mahkum ettiği belirtiliyor.

İşsiz oldukları kaydedilen çiftin, oyunculara bir kariyer, arkadaşlar ve belli bir seviyeyi geçince çocuk sahibi olabilme fırsatı veren internet üzerinden oynanan oyuna bağımlı hale gelerek kendilerine yarattıkları sanal dünyaya saplanıp kaldıkları kaydediliyor.

12 saat boyunca oyun oynadıktan sonra eve gelen çift gerçek bebeklerinin öldüğünü gördü ve polisi çağırdı.

Bebeğin çiftin ihmali ve uzun süre aç bırakılması nedeniyle yaşamını yitirdiği ve olayın aslında bir cinayet olduğu ancak otopsi sonucunda ortaya çıktı ve çift cuma günü tutuklandı.

Polis şefi, “Çift iş bulamadıkları ve prematüre bir bebek dünyaya getirdikleri için normal hayatla bağlantılarını kaybetmiş görünüyor. Sanal alemde gerçeklikten kaçarak kendilerini mutlu ederken, gerçek bebeklerinin ölümüne yol açtılar” diye konuştu.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çok kaptırmasalarmış sl le kendilerini

Adsız dedi ki...

yuh artık

Adsız dedi ki...

boyle bşe varmı yuhhh

Yorum Gönder

Dreamy Magazin Yorum Denetleme